Erdal Erbakan

İz-Der Kaza Yardım Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Erdal ERBAKAN  03.Eylül 1968 yılında Kars’ın Kağızman İlçesinde doğdu. Evli ve 2 çocuk babası olan Erdal ERBAKAN, İzmir Kıbrıs Şehitleri İlköğretim okulunda, ilk ve ortaöğretim eğitimini tamamlayarak, lise öğrenimini İzmir 50.Yıl Lisesinde okudu.

Erciyes Üniversitesi İşletme bölümünü kazandı ve bu üniversiteden 1988 yılında mezun oldu.1990’lı yıllarında başında ticaret hayatına atıldı ve yaklaşık 16 yıl boyunca ticaretle uğraştı.

21.01.2006 tarihinde İzelman Genel Hizmetleri Tic. A.ş. işe girişi ile birlikte İZ-DER İzmir Şoförleri Kaza Yardım Derneğine üyeliği başladı. 8 yıl süresince İzelman A.Ş.Merkez Hareket Müdürlüğünde hat şoförü olarak görev yapmış; görev süresi boyunca hiç kazası bulunmadığından; Eshot Genel Müdürü Gül ŞENER tarafından yılın şoförü seçilerek, ödüllendirilmiştir.

Haziran 2009 yılında; İZ-DER İzmir Şoförleri Kaza Yardım Derneği Yönetim Kurulu asil üyesi olarak seçilmiş, kurum içerisinde en son Başkan Yardımcılığına görevini üstlenmiştir. Merkez harekette hat şoförü hizmetinde çalışırken biryanda da Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi İşletme Bölümüne devam etmiş ve 2012 yılında işletme eğitimini tamamlamıştır. Hat şoförlüğü görevinden İzelman Genel Hizmetleri. Tic. A.ş. de hareket memurluğu görevine atanmış olup; halen hareket memurluğu görevine devam etmektedir.

13.06.2015 yılında yaklaşık 6.000 üyesi olan İZ-DER İzmir Şoförleri Kaza Yardım Derneğine; Yönetim Kurulu Başkanı olarak seçilmiştir.

09.06.2018 tarihinde gerçekleşen.14.Olağan Genel Kurulunda güven tazeleyerek, yeniden başkanlığa seçilen  Erdal ERBAKAN; başkanlık görevine halen devam etmektedir.